Alle indlæg af sbs

01/05: Daniel skifter Speedwayen ud med fodbold

Daniel har besluttet at stoppe med at køre speedway.

Beslutningen kommer efter at han følte at han kørte rundt med en knude i maven under træning. Og sådan skal det selvfølgelig ikke være.

Daniel skruer så op for fodbolden, hvor han spiller for Ølstykke (ØFC). Følg ham på hans nye blog daniel.dads.dk

En stort tak til alle jer som vi har mødt og hilst på, rundt omkring på alle de danske speedwaybaner.

:S  Søren B. Sørensen

05/04-2007: Træningslejr i Malmö

Så kom 2007 sæsonen endelig igang. Hele SSK var sædvanen tro taget til Malmö motor stadion for at banke edderkopperne ud af karburatorene.

I flot solskinsvejr og 15 graders varme kom Daniel ud og køre to træningspas mandag, hvor det bare gjalt om at få kørt nogle omgange.

Det gik nu også helt godt, selv om CM rammen virke noget for stor til Daniel.

Tirsdag kørte Daniel ligeledes to træningspas, denne gang med Lars Munkedal, som træningsleder. Også denne træning gik okay selv om banen var noget anderledes, da vi fik lidt regn under formiddagens træning.

Til onsdagens træning fik vi justeret lidt på cyklen og Daniel sad noget bedre på den. Men desværre sluttede Daniel af med at bukke en forgaffel i græstørven uden for banen.

Det gik nok værst ud over materiellet og far mekaniker, idet Daniel slap med en forslået hofte.

20/11: Daniel modtog hæder i Slangerup og Ølstykke.

Daniel blev sammen med hans hold kammerater fra 50cc 1. division hædret ved et flot arrangement i SIK, Slangerup Idræts- og Kulturhus fredag aften den 18. november.

Der blev uddelt lederpris, spillet klassisk musik og uddelt hædersgaver til sportsfolk enten fra Slangerup eller som dyrker deres sport i Slangerup.

Daniel og hold kammeraterne Frederik, Nicklas og Michael fik overrakt deres pris for deres flotte bronze medalje i 1. division.

Efter prisoverrækkelsen bød Slangerup kommune på en velsmagende buffet, efterfulgt af kaffe og dans til Susanne Lana.

Et rigtigt flot arrangement, som jo også bliver det sidste i Slangerup kommunes regi.

Lørdag eftermiddag den 19. november, gik turen så til Ølstykke rådhus, hvor Daniel igen blev hædret, denne gang dog uden hold kammeraterne, men han fik følgeskab af klubkammerater, som også bor i Ølstykke.:-)

09/10: Første 80cc løb ikke nogen succes for Daniel

Lørdag den 7. oktober skulle Daniel deltage i hans første løb på sin 80cc cykel, men på en for nybegyndere håbløs bane styrtede Daniel to gange og udgik herefter.

Daniel havde ellers glædet sig rigtigt meget til løbet og havde haft et par gode træninger sammen med de andre 80cc kammerater i ugen op til løbet.

Fredagens regn havde efterladt banen i en noget sørgelig forfatning.

I Daniels første heat nåede han en omgang, hvorefter han styrtede i sving et og slog sin arm lidt, men var klar til sit næste heat. Her havde Daniel en plan om at ville broadside hele vejen rundt i første sving, hvilket også gik godt nok, men så ramte han en pølse og hamrede cyklen ind i hegnet op af langsiden. Han havde vist en ide om at skulle op og køre sammen med Caroline og Mads, der med deres erfaring sagtens kunne komme rundt på banen.

Daniel pådrog sig en lille hjernerystelse i styrtet og tilbragte natten på Frederikssund sygehus sammen med far.

21/09: Daniel har bestået baneprøven

Onsdag den 20. September var Daniel til baneprøve og bestod med kun en enkelt fejl i den teoretiske prøve.

Så nu går vi og glæder os til at komme ud og træne sammen med alle de andre 80cc kørere.

Det bliver lige på og hårdt for allerede 7. oktober skal Daniel køre sit første 80cc løb på hjemmebanen i Slangerup.

18/09: Daniel afslutter 50cc karrieren ved at blive klubmester

Søndag den 17. september blev der afviklet klubmesterskaber for mikroerne i Slangerup Speedway klub. Det var et flot felt med 15 kørere til start og med de gode takter som SSK 3. divisions hold har vist over sæsonen var der lagt op til en spændende afslutning i sidste heat. 

<img src=”files/50cc-km2006.jpg” alt=”Daniel, Senna, Andres og alle de andre.”>

Daniel, Senna og Andreas havde alle 12 point med til heat 20, Mikkel desværre kun 9 efter et fald i heat 16 fra en ellers sikker 3 point’er.

Daniel havde på dagen taget sig gevaldigt sammen og fik generelt lavet nogle gode starter. I heat 20 fik Daniel også lavet starten fra rød, Andreas startende fra hvid fik sig klemt ind over Senna startende fra blå i sving 1 og Mikkel måtte “bare” følge med. Ingen af de fire gav ved dørene, så kørerne kom ind over målstregen i samme rækkefølge.

Det var en glad Daniel der på flotteste vis kunne afslutte sin mikro karriere med en sejr. Allerede på onsdag går Daniel i gang med næste skridt i speedway karrieren, hvor han skal til baneprøve i 80cc. Senere på året får han følgeskab af Andreas, der også rykker op i år.

Daniel 15, og Klubmester 2006

Andreas 14

Senna 12

Emilia 11

Mikkel 10

Emil 10

Emilie 9

Mark 7

Laura 7

Simon 7

Oliver 5

Lukas 5

Mikala 5 (første løb)

Line 2

04/09: 2 x maksimum point

I weekenden den 26. og 27 August gæstede Daniel på SSK’s 4. divisions hold i to matcher.

Daniel havde sagt ja til at ville køre de to matcher for sine klubkammerater, trods det at han uanset resultat ville rykke ned af den officielle rangliste.

Det kunne lige med lodder og trisser lade sig gøre at få Daniel med på 4. divisionsholdet, selv om hans snit egentligt er noget for højt. Men ved at fratrække rabat for antal år i samme klub på hold kammeraterne kunne det lade sig gøre.

Daniel var også flyvende i forhold til modstanderne og der var aldrig tvivl om at Daniel ville vinde alle hans heat.

Om søndagen var banen dog temmelig våd og far mekanikker måtte kæmpe noget for at holde tændingssystemet tørt, knallerten holdt til over målstregen, men når gassen blev lukket af, så gik den helt i stå og far måtte ud på et par løbeture for at hente knallerten for at gøre den klar til næste heat.

Bronze medaljer i 1. division

Søndag den 3. September blev de sidste løb i Danmarksturnering afviklet. Daniel var dog kun med til pokaloverrækkelsen.

<img src=”files/50cc-1div-03092006.jpg” alt=”Holdleder Jan Jacobsen med 1. divisionsholdet”>

Da Daniel sammen med familien var taget til bryllup ved kusine Anja i Nordjylland om lørdagen havde vi på forhånd besluttet ikke at køre matchen søndag formiddag.

Men holdleder Jan Jakobsen havde i Jeppe Henriksen fundet en fuldgod erstatning, så holdet sluttede af med en kæmpe sejr.

Efter en spændende sæson slutter holdet på en tredje plads i 1. division og får derfor også DMU’s bronze medaljer ved en senere lejlighed.

18/08: Daniel igang igen

Torsdag den 17. August var Daniel ude at træne for første gang efter at gipsen var kommen af foden.

Skaden var heldigvis ikke så stor som først ventet. “Det kan godt gøre lidt ondt i foden endnu når jeg løbetræner”, siger Daniel. Men ved gårsdagens træning mærkede Daniel intet til skaden og det var dejligt at komme ud og ræse lidt med kammeraterne igen.

01/08: Daniel skadet

Mandag den 31. Juli fik Daniel et brud på foden under en fodboldkamp med kammeraterne. Daniel har fået foden lagt i gips og må regne med en måneds skadespause.

Daniel er pokkers ærgerlig, idet han har brugt en del af sin sommerferie til at opbygge en god fysisk form for at være klar til efterårets matcher. Nu må han desværre vinke farvel til deltagelse i DM, Øernes Cup mm.