18/09: Daniel afslutter 50cc karrieren ved at blive klubmester

Søndag den 17. september blev der afviklet klubmesterskaber for mikroerne i Slangerup Speedway klub. Det var et flot felt med 15 kørere til start og med de gode takter som SSK 3. divisions hold har vist over sæsonen var der lagt op til en spændende afslutning i sidste heat. 

<img src=”files/50cc-km2006.jpg” alt=”Daniel, Senna, Andres og alle de andre.”>

Daniel, Senna og Andreas havde alle 12 point med til heat 20, Mikkel desværre kun 9 efter et fald i heat 16 fra en ellers sikker 3 point’er.

Daniel havde på dagen taget sig gevaldigt sammen og fik generelt lavet nogle gode starter. I heat 20 fik Daniel også lavet starten fra rød, Andreas startende fra hvid fik sig klemt ind over Senna startende fra blå i sving 1 og Mikkel måtte “bare” følge med. Ingen af de fire gav ved dørene, så kørerne kom ind over målstregen i samme rækkefølge.

Det var en glad Daniel der på flotteste vis kunne afslutte sin mikro karriere med en sejr. Allerede på onsdag går Daniel i gang med næste skridt i speedway karrieren, hvor han skal til baneprøve i 80cc. Senere på året får han følgeskab af Andreas, der også rykker op i år.

Daniel 15, og Klubmester 2006

Andreas 14

Senna 12

Emilia 11

Mikkel 10

Emil 10

Emilie 9

Mark 7

Laura 7

Simon 7

Oliver 5

Lukas 5

Mikala 5 (første løb)

Line 2

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /customers/d/4/d/dads.dk/httpd.www/speedway/wp-includes/comment-template.php on line 1528