30/07: Sjællandsmesterskabet 2005

Sjællandsmesterskabet blev kørt i silende regnvejr på Glumsø speedway center. Glumsø banen er en af de små baner som ikke rigtigt ligger til Daniel der hellere vil have en bane hvor man kan holde fuld gas på.

Men det blev alligevel til 12 point ud af 15 mulige og en omkørsel om tredje pladsen mod Patrick Hansen fra Glumsø. Daniel kom fint fra start og førte de to første omgange, men så holdt Daniel lidt for meget gas på og var helt ude ved hegnet. Det udnyttede Patrick til at køre indenom og blev så forrest resten af heatet. Daniel måtte derfor nøjes med den evigt utaknemmelige fjerde plads lige ved siden af skamlen.

Klub og holdkammeraten Oliver vandt, på anden pladsen Simon og på femte pladsen Caroline. Klubkammeraterne Zach på en 8. plads og Emilia og Senna på 15. og 16 pladsen.