20/08: Daniel nr. 2 ved DM B Finale

Lørdag den 20. August opfyldte Daniel sin målsætning for 2005, nemlig at blive en af Danmarks 20 bedste speedway kørere i mikroklassen.

Daniel var fra start helt tændt på at der kunne blive tale om en plads på podiet, og efter sidste søndags 1. plads ville han gerne der op igen. Daniel lagde ud med tre heat sejre, i heat 16 skulle Daniel møde Kasper Andersen, som også havde lavet 3 heat sejre, Kasper kom bedst ud af det heat med 3 point, med Daniel lige efter sig. Kasper satte så et point til over for Martin Christensen, hvorimod Daniel kørte sit sidste heat lige efter bogen og vandt.

Stilling i toppen efter de ordinære heat:

Kasper Andersen EMS – 14

Daniel Bach Sørensen SSK – 14

Martin Christensen HSK – 13

Michael Kvist Larsen FSK – 12

Efter de 20 ordinære heat skulle der køres 3 finale heat. Til C og B finalen blev der trukket lod om start placeringerne i ryttergården. Til A-finale heatet var kørerne ude og vælge den bane de helst ville have.

Kasper valgte hvid, Daniel blå, Martin Gul og så fik Michael rød.

Da starten var gået havde Kasper og Daniel troet at de skulle holde øje med hinanden, det udnyttede Michael K. Larsen til en kanon start, Daniel forsøgte flere angreb på Michael, men der blev desværre ikke plads til at komme forbi.

Men som Daniel selv sagde, jeg kom efter en finale plads så jeg er godt tilfreds med 2. pladsen, lige nu er jeg den 18. bedste i hele Danmark.