28/08: Holdmatch i Silkeborg

På en våd lerklinet bane blev der afviklet holdmatch i Silkeborg på Elling banen.

1. divisions holdet kiggede noget betænkeligt på de cykler der kørte, i matchen før vi selv skulle på banen, det var alle som en, dækket af et tykt lag ler.

Det holdt heldigvis tørvejr, imens vores match blev kørt. Og efter at have noteret os at vi ikke skulle forsøge at holde os helt inde ved indermarkeringen, men køre en linie lidt ude i banen, så begyndte vi at trække fra de andre hold.

SSK 1. division fik 3 match point med hjem, Silkeborg 2 og Holsted-2 fik 1 match point, HESK-2 var blot statister, de mødte op med kun 3 mand og indkørte i alt 2 point. Simon 15 point i 5 heat, Oliver 10 i 4 heat, Daniel 9 i 4 heat og Caroline 6 point i 4 heat.

Daniel rykkede med den indsats fra 34. til 21. pladsen på snitlisten.