04/09: DM Par 2005

Lørdag den 3. og søndag den 4. September blev der afvikler DM Par.

SSK stillede med to par til stævnet i Grindsted, der blev afviklet som 7 pars matcher. Lørdag blev der kørt kvalifikation til Søndagens finaler. Simon Selch og Oliver Ellegård havde ingen besvær med at kvalificere sig til A-finalen, idet de vandt deres gruppe, og sluttede som 4 i finalen efter omkørsel.

Caroline og Daniel klarede ikke at komme til A-finale, hvilket skyldtes flere faktorer. Caroline og Daniel kørte i dagens sidste gruppe hvor kun vinderne gik videre til A-finalen, idet Grindsted havde valgt at køre både kval og finaler som 7 pars matcher. Daniel blev af dommeren også noteret for to diskvalifikationer, han skulle efter dommerens bedømmelse være kørt ud over brættet, det var ingen af tilskuerne dog enige i. Anden gang var undskyldningen, jamen han fik jo ingen point alligevel! Caroline kørte og vandt omkørslen om 2. pladsen, idet tre par var a point efter de ordinære heat.

Caroline og Daniel stillede Søndag op til B-finalen i forventning om at de havde en chance for at komme på podiet. I deres første heat skulle de møde Dinesen og Thyme fra Outrup, på papiret de sværeste modstandere. Det endte da også med en 4-2 sejr til Outrup. De efterfølgende heat lavede Daniel og Caroline lutter 5-1 sejre.

I et heat, blev Thyme så udelukket for at have kørt i startsnoren, nu blev det lige pludselig lidt mere spændende. Efter omstart var Dinesen uheldig i udgangen af sving 2, hvor han styrtede. Og da han ikke kom på benene igen, var dommeren nødt til at udelukke ham også. Pokkers ærgerligt for Outrup drengene. Det betød at hvis Caroline og Daniel kunne holde koncentrationen, lave de rigtige starter og ellers holde gas på, så havde vi chancen for at komme øverst på skamlen.

Der blev bidt negle til et par meget spændende heat, hvor Caroline og Daniel kørte det bedste de havde lært, og lavede igen 5-1 sejre i de resterende heats.

Så var der tid til en velfortjent lufttur inden turen gik til skamlen, hvor de blev kåret som vindere af B-finalen.