11/09: Daniel DM hold bronze vinder 2005

Sæsonens sidste holdmatch weekend blev afviklet på Slangerup Speedway Center Lørdag den 10. og søndag den 11. September. Her kunne 1. divisionsholdet sikre Bronze medaljerne. Alle kørere på holdet gjorde det rigtigt godt og vandt deres to sidste matche.

Lørdag kørte holdet mod Herning 1, Silkeborg og Outrup. Daniel og Caroline startede med hver at lave 1. point i deres første heat, Simon 3 og Oliver 2, vi var derfor lidt bagefter. I næste runde gik det noget bedre og efter heat 8 første vi med 2 point. I heat 13 kørte Oliver 2 point hjem som taktisk reserve for Daniel, der i heat 12 havde lavet et rundt 0. Simon kørte og vandt superheatet. Dermed 3 match point til SSK, 2 match point til HESK-1, 1 match point til OSC og 0 til SMS.

Søndag kørte holdet mod Fredericia, Outrup og Holsted-2. I første heat møde Simon, Andreas Lyager fra Fredericia som var flyvende denne dag. Selv om Simon tabte til Andreas tabte vi ikke modet. Alle andre tabte også til Andreas som lavede maksimum point, men da resten af Fredericias hold var til at tale med, scorede alle pænt og vi førte med 4 point før super heatet, som Caroline kørte. Simon 10, Daniel 6, Oliver 11, Caroline 12 incl. superheat.

Slutstillingen i toppen af 1. division:

Holdsted Guld, Fredericia Sølv og Slangerup Bronze.