31/07: 4 match point hentet i Fjelsted

Søndag den 2. juli lagde Fjelsted Speedway klub slagger til et par flotte matcher. Slangerups hold med tre Fjelsted kørere og en Slangerup kører var jo nærmest på hjemmebane for anden gang i sæsonen. 

<img src=”files/50cc-1div-020706.jpg” alt=”Holdet får lufttur”>

I drengenes første match mødte de Herning, Holsted 2 og Esbjerg. Matchen startede godt med heat sejre til Michael og Frederik, hvor så Daniel og Nicklas ikke fik de bedste starter. Efter 8 heat førte vi med 3 point og med Michaels kanon start i heat 9, så alt lyst ud. Desværre kom Michael lidt på tværs i sidste sving og røg op over midterlinie med en diskvalifikation til følge. Efter 9. heat var vi så atter a point med Esbjerg.

Med de efterfølgende heat sejre til Niclas og Daniel, begynde vi igen at tro på det, men Esbjerg tog heat sejre i de to sidste ordinære heat og stilling efter 16 heat var så 33 – 33 mellem Esbjerg og Slangerup. Desværre kunne Nicklas ikke komme forbi Andreas Lyager selv om han gjorde flere forsøg på det. Den økologiske cacaomælk som var præmien til det vindende hold gik derfor til Esbjerg.

Slutstilling:

Esbjerg 36

Slangerup 35

Herning 19

Holsted 2 12

Nicklas 12 (5)

Frederik 9

Michael 8

Daniel 6

I dagen anden match mødte drengene Outrup, Holsted 2 og Holsted 1. Drengene kæmpede en brav kamp og var hele tiden lige i haserne på Holsted. I denne match var det især Frederik som trak holdet med op, Frederik satte kun en enkelt pind til. Frederiks fantastiske kørsel gjorde at alle andre også kæmpede for hvert eneste point. Men heller ikke denne gang lykkedes det at tage point fra Holsted, som allerede nu kan kalde sig Danske mestre, tillykke med det Holsted.

Slutstilling:

Holsted 1 44

Slangerup 38

Holsted 2 17

Outrup 3

Frederik 14 (5)

Nicklas 10

Michael 9

Daniel 5

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /customers/d/4/d/dads.dk/httpd.www/speedway/wp-includes/comment-template.php on line 1528