04/07; 5 match point i Brovst

Søndag den 18. juni var 1. divisions holdet taget til Brovst for at køre to matcher. Første match blev vundet med stor margin over Fredericia, Herning og Outrup. Hvorimod den sene eftermiddagsmatch blev noget af en gyser. 

Drengene har i den forgangne uge været igennem et hårdt program, Daniel i SM kval og SM Finale hvor det blev til en 2. plads. Nicklas, Michael og Frederik var onsdag til FM finale, hvor Nicklas vandt FM, Michael blev toer og Frederik nummer fire efter en meget tæt finale.

Men dette til trods var drengene klar til deres match søndag morgen. Både Niclas og Michael lavede maksimum i de ordinære heat, Frederik satte et enkelt point til, Og Daniel lavede 7 point.

Det var en flot kørt match, hvor der aldrig var tvivl om første pladsen, hvorimod der var større spænding om anden pladsen. Efter de ordinære heat stod Herning og Fredericia lige. Herning havde brugt deres stærkeste kører som taktisk reserve i et tidligere heat og måtte derfor se Fredericia stikke af med de to match point.

Slangerup 3 (44)

Fredericia 2 (29)

Herning 1 (27)

Outrup 0 (2)

Nicklas 14 (5)

Michael 12

Frederik 11

Daniel 7

Efter dagens første match kørte vi alle ud til campingpladsen og spiste lidt middagsmad og fik slappet lidt af. I dagens sidste match skulle vi møde Holsted 1, Esbjerg og igen Fredericia.

Daniel skulle ud som første mand i noget af et heat. Allerede i første sving går det galt, inderste mand trækker ud i Daniel, som rammer ind i Sam Jensen. Noget rystet kommer alle 4 mand til omstart. Men allerede på anden omgang går det galt for Daniel igen, køreren foran lukker meget af i sving tre og Daniel står på tværs og styrtet med en udelukkelse til følge. Da Daniel kommer ud i sit andet heat sidder de to foregående styrt i kroppen og må tage til takke med et rundt nul. Her midtvejs i matchen er det kun Nicklas og Michael, som har vist sig i stand til at score mere end blot et enkelt point. Da Daniel stadig er noget rystet, sættes Michael ind som taktisk reserve for Daniel og Michael takker for tilliden med to point.

I heat 14 skal Daniel ind igen og for at styrke selvtilliden får ham lov til at køre på Michael knallert. Daniel kommer da også pænt rundt, men på anden omgang styrter Esbjergs kører lige foran Daniel, og så måtte Daniel ud på den helt store flyvetur efter at have kørt over Esbjerg køreren. Esbjerg køreren blev udelukket, og Daniel erstattet af Frederik, da et par trælår med blå mærker satte en stopper for mere speedway til Daniel den dag. Frederik lavede 2 point og så var vi kun 1 point efter Esbjerg. I heat 15 mødte Michael, Sam Jensen og Andreas lyager og i det heat fik Michael 1 point med sig. I heat 16 lavede Niclas 3 point og vi var således a point med Esbjerg efter de ordinære heat.

Nicklas var den eneste som kunne køre superheat og hans opgave var at holde Esbjerg køreren bag sig, hvilket også lykkedes, flot kørt Nicklas.

Holdleder Jan Jacobsen sagde efter matchen, at det nok var den skrappeste match vi har været ude og køre i år, men at drengene virkelig kæmpede og sled sig igennem. Jeg er virkelig glad for alle drengene, de har et godt sammenhold og giver sig 100% hver eneste gang. Der var nok ikke mange der havde spået os en plads i medalje rækken, men nu begynder vi selv at tro på at det kan lade sig gøre. Vi har kun tre matcher tilbage i sæsonen og de to af dem skal køres den 2. juli på vores anden hjemmebane i Fjelsted.

Holsted-1 3 (41)

Slangerup 2 (26)

Esbjerg 1 (25)

Fredericia 0 (10)

Nicklas 8 (5)

Michael 12 (5)

Frederik 6 (5)

Daniel 0

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /customers/d/4/d/dads.dk/httpd.www/speedway/wp-includes/comment-template.php on line 1528