21/05: Mudderbad i Holsted

1. divisions holdet var lørdag den 20. maj i Holsted. Hele ugen igennem havde det regnet en hel del over hele landet og vi var tæt på en aflysning. Holdlederne blev dog enige om at hvis det værste vand kom af banen kunne der køres.

<img src=”files/50cc-1div-20052006-2.jpg” alt=”Holdleder Jan Jacobsen med 1. divisionsholdet”>

Der kunne også godt køres, men det var bestemt ikke det bedste speedway vi har set. Alle kæmpede for at holde knallerterne i gang. Mekanikerne var virkelig på overarbejde, med luftfilter skift for hver heat, aftørring af kørere etc.

Vi mødte Silkeborg, Outrup og Herning en på papiret overkommelig opgave, men med de baneforhold virkede det temmelig tilfældigt hvem der scorede point. Ja og så alligevel, vores Michael Kvist Larsen befandt sig som en fisk i vandet og scorede maksimum.

Nicklas Clausen var også pænt kørende, hvorimod Daniel og Frederik som startede godt, ikke fik mange point med hjem fra Holsted. I Daniels tredje heat, måtte han se sig forbi kørt af alle fra en første plads, da hans forgaffel satte sig fast og derfor ikke kunne styre rundt på den våde bane.

Vi førte matchen frem til heat 6, herefter overtog Herning føringen. Efter heat 13 førte Herning med hele 7 point, og her havde jeg hvis jeg var holdleder nok kastet håndklædet i ringen og kapituleret.

Men vores holdleder Jan Jacobsen havde andre planer. Sidste år hvor Jan var holdleder for Fredericia DSL hold havde han prøvet at være samme sted mod Slangerup og i Slangerup.

Daniel blev i heat 14 erstattet af Michael, som kvitterede med 3 point, og Michael nappede lige 3 point mere i heat 15. I heat 16 tog Niclas også 3 point. Så efter de ordinære heat førte Hesk med 34 over SSK med 32. Der skulle faktisk en hel del held til for at det skulle kunne lykkes.

I super heatet kom Nicklas ikke så godt fra start, men heldet tilsmilede os. Hernings Thomas Mikkelsen måtte se sig forbi kørt ikke alene af Niclas, men også af Outrups kører. Herning og Slangerup, måtte så ud i en omkørsel om de 3 match point.

Michael Kvist Larsen, der havde scoret maksimum lod ingen tvivl tilbage, han tog starten og veg ikke fra første pladsen til han var kørt over målstregen.

Efter matchen, lufttur og præmieoverrækkelse fik alle drengene en kæmpe is af holdleder Jan Jacobsen, som roste alle drengene for deres flotte indsats og kamp vilje.

Vi glæder os allerede til næste søndag, hvor drengene skal køre to matcher i Slangerup.

Match resultat:

SSK 3 – 35

HeSK 2 – 35

OSC 1 -17

SMS 0 – 15

Niclas Clausen 12 (5)

Michael Kvist Larsen 15 (5) + 3 i omkørsel

Frederik Jacobsen 5 (4)

Daniel Bach Sørensen 3 (3)