28/05: Perfekte forhold i Esbjerg

1. divisions holdet var lørdag den 10. juni taget til Esbjerg, hvor der skulle køres to matcher. I begge vores matcher skulle vi møde Holsted 1, så derfor var forventning til holdet 4 match point.

<img src=”files/50cc-1div-10062006.jpg” alt=”Daniel lige i baghjul på Sam Jensen. I første match førte Daniel første omgang foran Sam, men måtte udgå pga. en lukket benzinhane, skam dig far.”

Denne forventning indløste holdet da også på bedste vis. Som holdleder Jan Jacobsen efter sidste match udtrykte det, jeg har aldrig før set et hold som i den grad kører bedre og bedre for hver eneste match de kører. I dag kørte drengene det bedste speedway de nogensinde har kørt. Vi var i begge matcher meget tæt på Holsted og kun lige lidt mere erfaring i at holde ideal linien (inderen) gør at Holsted vinder idag.

Drengene tog starten og førte i en, to og tre omgange, men så lykkedes det desværre Holsted at komme forbi.

Men holdet fik selv om de blev 2 i begge matcher en lufttur og en kold is, hvilket de nød på den hidtil varmeste match dag.

Resultat #1: Holsted1 46 – Holsted2 19 – Slangerup 34 – Outrup 3

Michael 14 (5)

Daniel 5

Nicklas 8

Frederik 7

 

Resultat #2: Holsted1 36 – Herning 13 – Silkeborg 19 – Slangerup 34

Michael 8

Daniel 6

Nicklas 8

Frederik 12 (5)

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /customers/d/4/d/dads.dk/httpd.www/speedway/wp-includes/comment-template.php on line 1528