29/05: Daniel på hjemmebane

1. divisions holdet var søndag den 28. maj på gæstevisit på egen hjemmebane i Slangerup. Men vejrguderne var i mod og havde omdannet banen til en tyk klæbrigt substans.

Alle mand var ellers på banen for at tømme den for vand og det lykkedes da også i en sådan grad at de i alt 5 matcher kunne afvikles dog med nogle forsinkelser hen over dagen.

I vores første matchmødte vi Esbjerg, Outrup og Silkeborg. Drengene kæmpede det bedste de havde lært og scorede da også pænt med point, men desværre var Esbjerg bare en tand bedre.

Matchen sluttede:

Esbjerg 3 45

Slangerup 2 31

Silkeborg 1 17

Outrup 0 9

Nicklas 9

Daniel 5

Frederik 8

Michael 9

<img src=”files/50cc1div-280506.jpg” alt=”Boller til holdet på Daniels fødselsdag”>

Midt mellem de to matcher bød Daniel på cacao og boller til holdet, i anledning af hans 9 års fødselsdag.

I vores anden match skulle vi igen møde Esbjerg, men også Herning og Holsted 2. Denne gang var vi lidt mere jævnbyrdige og der var noget mere spænding i matchen, efter de første 8 heat stod vi lige med hver 18 point. I de efterfølgende heat havde vi start båsene 3 og 4 og her var det ikke lige til at lave starten, knallerterne klistrede sig til belægningen. Men igen en kæmpe indsats af alle drengene på holdet og selv om vi sluttede på en anden plads fik alle en lille lufttur.

Matchen sluttede:

Esbjerg 3 41

Slangerup 2 35

Herning 1 18

Holsted-2 0 8

Nicklas 6

Daniel 6

Frederik 9

Michael 11

Deprecated: Creation of dynamic property WP_Query::$comments_by_type is deprecated in /customers/d/4/d/dads.dk/httpd.www/speedway/wp-includes/comment-template.php on line 1528